Malin Ohlsson

Överlevde svängen.. :))

Såja, då har man gjort Gå-Kås i Ullared...

Det gick hur bra som helst, vi "gick" in i kön och var inne på fem minuter..
Sen är där ju sjukt mkt folk, men tycker ändå att vi klarade oss ganska bra, det är perfekt och vara där när de öppnar på morgonen... Går hellre upp i ottan och slipper en massa gnälliga kärringar och ungtuppar som drar över hälarna på en... Som tur är hade man "vässat" armbågarna och det flöt på fiiiiint idag :))

Handlade inte sådär jättemkt, Hampus han fick köpt en del Star Wars-gubbar och lite Bakugan-bollar. Så han är mer än nöjd!
Tjejerna handlade dessto mera :)). Det var precis bagageluckan gick och stänga när vi packat in i bilen. Men det är precis så det ska vara efter en runda i Ullared!!

Vi käkade en bit lax och kokt potatis innan vi sedan drog söderöver igen!


 

                

Å när man kom hem hade man ju gärna slappat lite i soffan, men NEJDÅ då skulle det bakas pepparkakor... Suck, ibland undrar man hur man orkar.. Men sen är man ju iofs ganska sliten på kvällen och somnar tidigt :P


                                                
 


Nu ska jag hoppa i myskläderna, fixa lite gott käk...

Sen blir det lööööööööööördagsmys resten av kvällen med Körslaget VS Dansbandskampen och kanske en film när Hampus somnat...

Kram på dig

Uppe långt före tuppen...
Så ja.., då var man uppe och om en timme går bilen med tjejerna..., å Hampus förståss ;). Han hänger med på det mesta här i livet.. Men detta är helt frivilligt från hans sida och han hänger med för att han tycker det är kul ;).

Vi får hoppas på en supertrevlig dag i "shoppingnästet" ;). Å inte så mkt folk, vilket jag tror där kommer att vara...
Jag ska inte handla ngt särskilt utan hänger mest med för att jag tycker det är en grymt trevlig utflykt med bästisarna och hoppas hitta ngt fynd!

Nu blir det en snabb sväng i duschen och sen lite mascara, man kan ju inte se ut som om man kommit direkt från kudden :)

Jag ska ta med kameran och ta lite bilder och lägga ut här sen.. Det kan bli en fröjd för ögat ;)

Ha en härlig lördag du oxå...
Kram
Fredagsmys.. ;)
Sitter här i soffan en stund och konstatera precis att jag för tredje fredagkvällen i rad kommer att sitta själv ett par timmar.. Lilleman ska ut och roa sig igen.. Ikväll är det Halloweenfest hemma hos Melker :).
Men så kul dem tycker det är att träffas lite "kvällstid" och ha kul.. Så det gör mig inget att jag sitter själv ett par timmar.. Glädjs åt deras så "tighta" kamratskap och kul de hittar på!!

Jag tänkte käka lite gott, följa kvällens hockeymatcher.. Mötte ju Redhawks-on tour buss i fm när de lämna Malmö för att dra sig mot Örebro... Vadå, har Örebro ett hockeylag?? Måtte Mif ta sig upp till nästa säsong så det blir lite "värdiga" motståndare och lag.. Så man vet lite om lagen :))

Kanske jag tar en sväng till solariet men det får jag se om jag orkar efter middan och så...

Nu ska det strax fixas och stylas lite på Hampus. Han har valt att ha de nya kläderna han handlade häromdagen och hatten.. Den fick vi åka och köpa idag ;).

Hoppas du får en härlig fredagkväll du oxå..

Kram