Malin Ohlsson

Humöret...
Då satt jag i soffan och Hampus sover gott i min säng...

Han vill gärna somna där, och sen  bär jag över honom till hans rum och säng innan jag går och lägger mig. Tur man är stark, för inte blir dem lättare med åren ;))

Sitter och kollar på Faddergalan på tv, och inte blir man gladare av att se på det.. Det sista Hampe sa till mig innan han somna var att han ville ha ett fadder-barn!
Så det ska jag lova honom, ska ringa "PLAN" här under kvällen och anmäla oss. Hoppas man får ett "speciellt" fadderbarn, blir ju mer personligt då! 200kr i månaden är inte mkt pengar, vi får dra in på ngt annat helt enkelt.
Tänk att få glädja ett barn i en annan del av världen istället!!!

Det minsta man kan göra!! Stödjer redan Unicef med 100kr i månaden.. Barnen är ju faktiskt vår framtid, såväl här hemma i Sverige som i Afrika...

Tänk på det du oxå.....!! *hjärta*

Måndagen är snart över och det är alltid lite trögt på måndagarna tycker jag.. Men ändå en hyfsat bra dag på jobb..
Sen ringde ju telefonen i eftermiddags och än en gång har Hampus pappa lyckats förstöra en av mina dagar här i livet.
Hade jag vetat att det var han som ringde hade jag inte svarat. Men nu gjorde jag det och det var INTE en nykter pappa som ringde. Men det tog nästan 10min innan han erkände det..

Hur kan man ringa upp sitt barns mamma onykter mitt på dan när man dessutom jobbar?? Hur fel står det till i människans huvud egentligen!?!?

Det han påstod att han ville var om pengarna han skickat hade kommit fram.. Han har sagt i ett år nu att han skulle skicka över lite pengar till Hampus så han kunde handla Julklapp/födelsedagspresent.. Men han har inte skickat ngt, men man ska verka tro det..
Han tror nog man är lika "dum" som han är och att man tror på honom.

Han var mest nyfiken på om jag träffat nån ny, om jag bodde ihop med ngn bla bla bla.. Jag var grymt kylig mot honom och sa inte ett dugg till honom. Sa bara att jag gjorde allt jag kunde för att ta hand om Hampus och det var det som betydde ngt för mig!!

Å när jag sa så, sa han faktiskt att "han visste att Hampus hade det jättebra tillsammans med mig och att han var trygg med att veta att Hampus hade mig"...
Skrattretande, men ändå skönt att höra.., sånt kläcker han ur sig när han är onykter och tycker synd om sig själv!

Samtalet höll på en stund och sen ringde han upp mig en gång till. Men då sa jag att jag var hos en kund och inte kunde prata mer! Jag vill inte ha med honom att göra...

Å tro inte att han har lagt ner.., nädå!! Han har ringt två ggr till men jag har inte svarat igen.

Han får mig att må så jävla dåligt.. Jag tar inte åt mig ett dugg av vad han säger elr tycker! Men det är grymt jobbigt att ha han som en tickande bomb som dyker upp när man minst anar det!
Det smärtar som fan att han knappt säger ett dugg om Hampus utan bara undrar en massa om mig och snackar om sitt!

Jag sa faktiskt till honom vad Hampus säger till mig.. Att han inte vill ha sin pappa som pappa längre.. Eftersom han inte "finns" här.
Kändes skönt att säga det. Tycker faktiskt att han kan få höra det. För han tror att hans son finns där och väntar på honom.

Men va fan, vakna upp!!! Barn är inte dumma!!

Som sagt, det finns en människa på denna jord som kan få mig att tappa all kontroll och må jävligt dåligt för stunden och det är han!

Men skulle aldrig visa honom det, att han får mig att sitta här i soffan och tårarna rinner nerför kinden...

Nä, nu ska jag ringa PLAN och anmäla oss som faddrar... Barn är livet!!!

Hoppas jag inte tråkat ut dig.. ;)

Sov så gott..

På ett 7helvetes humör!!!!!
Såja, då var man hemma efter en lång dag och hockeyträning som gick käpprätt åt fel håll... ;(

Är på ett 7helvetes humör och har varit sedan i eftermiddags.. Att det ska finnas människor som kan få ens vardag att bara rasera... I mitt liv finns det just en sån, å tror du inte han hade "mage" att höra av sig idag..

Hade jag visst att det var han som ringde hade jag aldrig svarat.. Men inte så lätt när han byter telefonnummer lika ofta som jag byter behå!!!

Jag återkommer senare ikväll.. Nu blir det lite kvällsmat och vänta på tjejen som ska komma och hämta matbordet..
Sen blir det sängen för en TRÖTT Hampus och jag ska se Faddergalan och försöka blogga lite...

Kram
16 kvar...
Nu börjar jag min/vår nedräkning till vårt härliga jullov!!

Det är nu 16 arbetsdagar kvar! Känns som om det är ett "måste" just nu att börja räkna ned för att "orka" hela vägen dit...

Tycker det är grymt kämpigt just nu och tappat "suget" för jobb faktiskt! Därför kommer de 3 lediga veckorna lägligt!!

Bara få gå i myskläder, strunta i mascaran, inte behöva stressa runt på morgonen, inte känna pressen av att dra in dagarnas budget!

Ska bli fantastiskt underbart med lite ledigt!!! Lääääääääääääääängtar!!

Men idag är det väl lika bra att bara komma igång så man får den här dan överstökad.  Ikväll är det hockeyträning, hoppas Hampe känner sig mer motiverad idag.. Hmm! Annars får vi kanske börja tänka om till nästa termin. Han snackar ju mest nu om att han vill spela innebandy.
Jaja, vi får väl se...

Ska kolla med lillebror om han har lust att hjälpa mig bära upp matbordet ikväll. Det andra hämtas ju ikväll ;))

Ha en cool måndag ;)